• Home
  • САЩ хвърлиха света в шаш с неочаквано решение за Украйна! (още подробности)

САЩ хвърлиха света в шаш с неочаквано решение за Украйна! (още подробности)

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

САЩ хвърлиха бомбата с неочаквано решение за Украйна! (още подробности)

САЩ изненадаха с позицията си за Украйна!

С неочаквано решение за войната в Украйна Америка хвърли истинска бомба. Никой не очакваше, но ето, че позицията им е факт. А тя е, че са готови да приемат каквото и да било решение на украинците и ще подкрепят дори искане за неутрален статут на държавата им.

САЩ приема всяко желание на Украйна

„Това, което се разиграва в наши дни в Украйна, е чудовищно и Съединените щати заставаме зад всяка тяхна позиция. От дни повтаряме, че САЩ няма да тръгне да прави нищо без съгласието на Украйна и няма да сторим нищо, без одобрението и желанието на ЕС. Затова очакваме решенията на украинците, които ще подкрепим веднага“, заяви Уенди Шърман, която е зам.държавен секретар на Щатите.

Вчера самият Володимир Зеленски обяви, че иска преговори с Путин като е склонен да се откаже от идеята за влизане в НАТО. Владимир Путин обаче поиска и страната му да свали оръжието, което още не се е случило. Обратното – битките продължават с нова сила, а щетите стават все повече.

Днес стана ясно, че украинският държавен глава е настоял за приема на Украйна в Еропейския съюз. Това той е заявил в разговора си с Шарл Мишел – председателя на съвета на Европа. Какво ще бъде решението на ЕС, ще разберем вероятно още до дни, защото конфликтът добива застрашителни размери.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment