• Home
  • Сервитьорка получи адски болки в гърба, прибра се вкъщи с мисълта, че умира, но случилото се беше смайващо

Сервитьорка получи адски болки в гърба, прибра се вкъщи с мисълта, че умира, но случилото се беше смайващо

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Сервитьорка получи адски болки в гърба, прибра се вкъщи с мисълта, че умира, но случилото се беше смайващо

Млада жена от американския щат Масачузетс почувства мъчителна болка в гърба по време на работа, а няколко часа по-късно изненадващо стана майка, съобщава 7 News.

22-годишната Кайла разказва, че докато била на смяна в ресторанта, изведнъж започнала да изпитва адска болка в гърба. „През цялата смяна болката се влошаваше“, признава младата жена.

Докато си почивала, тя се разровила в интернет, за да открие причината за внезапното неразположение. И разбрала, че кошмарът й може да е предизвикан от камъни в бъбреците. 

След като смяната й приключила, Кайла искала само да се прибере вкъщи, да изпие няколко болкоуспокояващи и да си легне.

Приятелката й обаче настояла да отиде в болницата.

Тъй като в здравното заведение нямало свободни стаи, младата жена легнала на легло в коридора. Първоначално лекарите решили, че става въпрос за спукана киста на яйчника. Направили й ултразвук, след което отново я изпратили в коридора, където да чака заключението на специалистите. 

„Попитах какво виждат, а те ми отвърнаха, че не могат да ми кажат. В този момент си помислих, че вероятно умирам“, спомня си Кайла. 

Малко по-късно обаче лекарят я изненадал с шокиращата диагноза, че е бременна в 38-ата седмица и днес ще има бебе.

Кайла признава, че новината я изненадала толкова много, че буквално я накарала да загуби дар слово. „Побелях като платно. Нямах представа, че съм бременна“, споделя американката. 

А малко по-късно родила здраво момиченце.

Кайла признава, че не спирала да се тревожи за здравето на дъщеря си, защото през цялата бременност активно ходела по барове с приятели и не се хранела правилно. 

Освен това изпила и много лекарства и антибиотици заради това, което сега знае, че са симптоми на бременност. „Това всъщност беше най-страшната част – да не знаеш дали бебето ще е ОК“, казва Кайла.

Тя добавя, че не е подозирала, че ще става майка, защото цикълът й бил нередовен, а килограмите, които качила, приписвала на пастата и чесновите хлебчета, които похапвала в италианския ресторант, в който работела. 

Веднага щом била изписана от болницата Кайла съобщила невероятната новина на бащата на бебето. 

„Изпратих му SMS веднага след като ме изписаха от болницата, това не беше най-хубавият ми момент. Уплаших се, знам, че трябваше да му кажа по друг начин, но бях млада“, признава тя.

Пет години по-късно Кайла е щастливо омъжена за бащата на първородната си дъщеря и чака второ бебе. 

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment