• Home
  • Сложете лимон в чорапа си и вижте какво ще се случи сутринта

Сложете лимон в чорапа си и вижте какво ще се случи сутринта

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook


Ако вечерта преди да легнете, сложите лимон в чорапа си, на сутринта ще останете изненадани от резултата. Хората, които не полагат достатъчно грижи за кожата на краката си, често се оплакват от напукани пети. В случая освен посещението при специалист, помага и спането с лимон в чорапите.  Чаша вода с мед и лимон прави чудеса за организма!

Поради липсата на мастни жлези на кожата на краката ни, тя страда от прекомерно изсушаване. В случая може да се появи дори силен сърбеж, който не отшумява дълго време.  Как лимонът помага при суха кожа? Киселината, която се съдържат в лимона, го прави идеален за третиране на напукани пети. Необичайните приложения на лимона в домакинството За целта го нарежете на две половинки. Премахнете сока и пулпата и прикрепете лимона към петата си. След това обуйте чорап. Повторете процедурата и на другия крак. На сутринта ще бъдете изненадани от резултата.

Кожата ви ще е мека и гладка. Може да опитате и още един вариант за ексфолиране с лимон, ако този ви се струва прекалено сложен за изпълнение. Още един метод за ексфолиране на петите с лимон Сок от лимон сутрин – Добра идея ли е наистина? За целта е необходимо да накиснете краката си в топла вода за около половин час. След това ги подсушете и нанесете върху тях смес от вазелин и лимонов сок. Обуйте чорапи и изчакайте така поне час. Останете така една нощ за максимални резултати. Вазелинът хидратира кожата в дълбочина, а лимоновият сок премахва мъртвите клетки. Ако този метод се прилага в продължение на една седмица, резултатите ще са наистина впечатляващи.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment