• Home
  • смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса! (Снимки)

смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса! (Снимки)

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Скромната Веселка започна на чисто след "Фермата": смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса! (Снимки)

Ако сте почитатели на „Фермата“, няма как да не си спомняте скромната и дребничка на вид Веселка Маринова, която стана първата жена победител в историята на риалитито. Младата майка на три деца от село Борима избра да продължи да води скромен начин на живот и след победата във формата. Сега обаче Веселка шокира с изненадваща промяна , която е предприела в личния си живот .

Многодетната майка от село Борима остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом.

„Иска се много смелост, за да направиш такъв преход. Израснах и емоционално, и като личност“, признава Веселка в разгара на лятото, точно преди дългоочаквания нов сезон на „Фермата“, който ще тръгне под мотото „Мостът на времето“ с нови изпитания и интересни участници.

Веселка Борима семейство

Промяната за Веселка започнала преди година, след като се разделила с мъжа си. Преди четири месеца намерила сили да напусне и село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и започнала творческа работа – сега изработва сувенири и бижута. Междувременно открила и любовта.

„Имам нов мъж до себе си. Но не искам да разказвам повече, защото съм се напатила от клюки по медиите. С бившия ми съпруг успяхме да запазим добри отношения, даже сега се разбираме по-добре, отколкото преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово“, казва тя.

Веселка Фермата семейство

Веселка не обвинява никого за трудното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. „Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един момент съдбата ще му каже: „Стига толкова, ето ти сега и нещо хубаво!“, казва с надежда и мъдрост тя пред Woman.bg.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment