• Home
  • Съпругата му починала, а две години по-късно, полицията видя снимки от сватбата и забеляза нещо важно!

Съпругата му починала, а две години по-късно, полицията видя снимки от сватбата и забеляза нещо важно!

СПОДЕЛИ

[ad_1]

СПОДЕЛИ

Съпругата му починала, а две години по-късно, полицията видя снимки от  сватбата и забеляза нещо важно

Това е история за любовта, загубата и невероятната съдба. Само няколко дни преди сватбата на Дейв и Ерика Ласей, на Ерика й била диагностицирана рядка и агресивна форма на лимфом.

Починала през 2010 г., на 30-годишна възраст.

Дейв останал съкрушен вдовец, а най-скъпия му спомен били снимките от фотоапарата на Ерика.

През 2012 г. крадци ограбили къщата му в Санта Ана (Калифорния). Ценни предмети били откраднати, но най-много го заболяло от изчезването на фотоапарата на Ерика.

„Просто не ми се струваше справедливо. След всичко, което преживяхме заедно, когато останах без фотоапарат се чувствах все едно някой ме е ударил в стомаха“- заяви Дейв за Си Ен Ен.

Изчезнали повече от 300 безценни снимки от техния съвместен живот. Във фотоапарата имало и снимки от погребението.

Дейв знаел, че никога повече няма да види снимките…

След една година следователите намерили 20 сметки на предмети, които са продадени в местна заложна къща, една от които била за фотоапарата. След като полицията посети заложната къща, фотоапаратът бил намерен.

Колкото повече гледали снимките, толкова по-ясно ставало за полицаите, че този фотоапарат вероятно има специално значение.

Но полицията нямала никакви имена, с чиято помощ да върне фотоапарата при собственика. За щастие, познали определена кафява стена и известно дърво на някои от снимките. Когато отишли ​​в тази част на града, познали Дейвид.

Междувременно той се бил отказал от издирването на фотоапарата и първо си помислил, че става дума за шега. Вижте видеото:

 

СПОДЕЛИ[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment