• Home
  • Трагедия! 17-годишният Борислав Костов e другото от загиналите момчета край Стражица

Трагедия! 17-годишният Борислав Костов e другото от загиналите момчета край Стражица

СПОДЕЛИ

[ad_1]

СПОДЕЛИ

Алек Алдинов, е шофирал мощното „Ауди А 6“ в злополучната катастрофа. Оказва се, че водача не е бил правоспособен, твърди бившият шеф на ДАИ.

„Дори вчера / 17.09.2022/, бяхме маса до маса в местното заведение. Пиеха кафе, говориха си и както винаги никога не са били проблемни. Много добри момчета.

Без значение от етнос и произход, не бяха гамени и не употребяваха наркотици. Поне ние не знаем да са правили подобни неща. Проблема с катастрофите в нашият град са големи.

Имаме 20 младежи-момчета, а вече 15 от тях са участвали или са били потърпевши от ПТП около Стражица. Вече нямаме и районно управление и свободията, е още по-голяма.“, казват приятели на починалите момчета.

Както вчера писахме, тежка катастрофа е станала на изхода на град Стражица в посока областният град – В. Търново.

Сигнал за случая, е получен около 17,00 ч. Лек автомобил „Ауди“, управляван от 19 годишният Алек Алдинов от град Стражица, се е ударил последователно в крайпътни дървета.

В резултат на това на място са загинали двама души, 16 годишният Али Али и 17 годишният Борислав Костов. Четвъртият, е откаран в болница в много тежко състояние.

Късно снощи, близките все още не бяха уведомени. Тече разследване за изясняване причините за смъртоносната катастрофа. Пробите за алкохол и наркотици на Алек Алдинов, все още не са готови.

Двамата оцелели при зверската катастрофа край Стражица са настанени в областната болница с множество травми, като шофьора е настанен в неврохирургия, а оцелелият 14 годишен пасажер Исмаил Алиев, е преместен в реанимацията след живото спасяваща операция, в тежко общо състояние.

Няколко часа, редица хирургични интервенции и усилена работа на медиците от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, успяват да стабилизират състоянието на 19 годишният Алек Алдинов, шофьор на „Аудито-убиец“, както и на 14 годишният Исмаил Алиев.

Ето и позицията на много-профилната областна болница във Велико Търново:

„Единият младеж, е в тежко общо състояние. След спешна оперативна интервенция през нощта, е настанен в реанимация в стабилно общо състояние, с множество фрактури на крайниците.

Другият пострадал и оцелял, е в стабилно състояние настанен в отделението по неврохирургия. Двамата на 19 и 14 години.“ – съобщават още от
МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“

Момчетата загинали на място при тежката катастрофа:
Борислав Костов
Али Али

Към този момент, е образувано досъдебно производство отстрана на Окръжна прокуратура. Процесуално следствените действия продължават, както и огледите на място на катастрофата.

Причините за тежкото пътно транспортно произшествие са в процес на изясняване, като разследващите не изключват причината за тежкото произшествие отнело живота на две млади момчета, да е несъобразена скорост.

Предвид обилните валежи в областта вчера, участъка е бил мокър и хлъзгав. Запознати твърдят, че скоростта, с която се е движил автомобила на Алек Алдинов, е била много висока.

Очаквайте подробности!

СПОДЕЛИ[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment