• Home
  • Шеф Ангелов със съпруга моделка, вижте колко е красива (снимки)

Шеф Ангелов със съпруга моделка, вижте колко е красива (снимки)

СПОДЕЛИ

[ad_1]

СПОДЕЛИ

Случил е на жена топготвачът Виктор Ангелов, който се върна в тв ефира като водещ на новия сезон на Hell’s kitchen след едногодишна пауза.

Съпругата му Наталия го подкрепя от дълги години, но е избрала да бъде анонимна за фенската аудитория на шефа и отказва всякакви медийни изяви. „Ретро“ публикува снимки на половинката на Ангелов,  която изглежда като фотомодел, а на младини за кратко имала кариера в модата.  Любовната история шеф Ангелов и жената до него е достойна за филмова екранизация.

Шеф Ангелов със съпруга моделка, вижте колко е секси СНИМКИНовиниИнформация

Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той така и не сбъднал мечтата й да бъде булка. „Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме желание, но още не сме решили как да стане“, коментира хубавата новина водещият на „Хелс китчън“, чиято романтична история заслужава филмова екранизация. Кулинарният гуру неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни по комшийска линия в столичния квартал „Люлин“.

Шеф Ангелов със съпруга моделка, вижте колко е секси СНИМКИНовиниИнформация

Наталия обаче не отвръща на чувствата на Виктор, а впоследствие свързва живота си с негов близък приятел, от когото има две деца. Едва години след това, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, все пак Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача звезда. Двамата имат дъщеричка Натали.

Двете деца на половинката си и до ден днешен шеф Ангелов гледа като свои. В интервюта винаги ги нарича „сина ми“ и „дъщеря ми“, макар да не е техен биологичен родител и да не ги е осиновил.

Шеф Ангелов със съпруга моделка, вижте колко е секси СНИМКИНовиниИнформация

За момента нито един от наследниците му не е тръгнал по неговия път. Малката му щерка Натали, която е кръстена на майка си, имала афинитет към професията на баща си, но по-скоро й било интересно да пробва и оценява неговите кулинарни творения. Доведеният му син пък преди няколко месеца се превърна в риалити звезда. Март бе сред най-силните претенденти за голямата награда в първото издание на предаването по Нова телевизия „Игри на волята“, но отпадна малко преди финала заради тежка контузия на крака.

СПОДЕЛИ[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment