• Home
  • 40-годишната Ивайла Бакалова показа бременно коремче (Снимки):

40-годишната Ивайла Бакалова показа бременно коремче (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

40-годишната Ивайла Бакалова показа бременно коремче (Снимки):

Дългокраката красавица Ивайла Бакалова хвърли в недоумение всички, демонстрирайки подозрително коремче на светско събитие. Много от почитателите й решиха, че може и да е бременна.

Винаги прекрасната Мис България 2001 се появи под ръка с половинката си Веселин Денков на сватбата на колежката си Роси Черногорова и демонстрира любопитните си форми, но не коментира дали наистина чака бебе .

На празненството бившата миска бе с черна прилепнала по тялото рокля, която ясно описва извивките й. Под роклята не остана скрито точно коремчето на красавицата, което предизвика шушукания в публичното пространство, че моделката е бременна, защото не изглежда най-логично да е качила някое килце точно в тази област, пише „Телеграф“.

Ивайла Бакалова коремче

Снимка: Телеграф

Ивайла Бакалова е майка на 19-годишна дъщеря, Рая, плод на любовта й с Румен Гайтански – Вълка. Рая Гайтанска завърши средното си образование миналата година, а събитието беше отбелязано с грандиозен бал в заведението на актуалната половинка на моделката Веселин Денков.

Денков и Бакалова имат връзка от няколко години, която премина през редица изпитания, твърдят светски хроникьори. Весо Брадата, както е прякорът на бизнесмена, бе задържан през 2020 г. и до днес е с гривна за проследяване и мярка домашен арест. Бакалова пък се превърна в най-ревностния защитник на любимия си и премина през всичко само да извади доказателства за неговото оневиняване.

Коментарите са, че е много вероятно двамата да са решили най-накрая да скрепят връзката си с общо дете. Миската е на 40 години.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment