• Home
  • 46-годишна жена от Костинброд отиде с мъж в хотел в София, но историята е повече от зловеща

46-годишна жена от Костинброд отиде с мъж в хотел в София, но историята е повече от зловеща

СПОДЕЛИ

[ad_1]

СПОДЕЛИ

46-годишна жена от Костинброд отиде с мъж в хотел в София, но историята е повече от зловеща. Това стана ясно от разследване на ОДМВР – София.

Ето какво съобщиха от там:

Работата по случая стартирала на 27 октомври, когато непълнолетен младеж съобщил разтревожено в полицията, че не може да се свърже с майка си, автомобилът й липсва, открил е мобилния й телефон счупен, а в дома им има следи от борба и счупени чаши.

Незабавно след получаването на сигнала криминалисти от РУ – Костинброд и ОДМВР – София предприели бързи оперативно-издирвателни действия.

В хода им те придобили информация, че сутринта на същата дата 46-годишната жена се отправила с колата си към София заедно със свой познат, след което двамата се регистрирали в хотел в централната градска част.

Изяснено било също така, че въпросният мъж се представя под чужда самоличност, като в действителност е криминално проявен и многократно осъждан за различни престъпления.

По случая било образувано досъдебно производство и предприета активна оперативна работа с двамата с оглед изясняване на фактите и обстоятелствата по случая.

Предвид множеството следи от нанесен побой – разкъсно-контузни рани, кръвонасядания и хематоми по главата, крайниците и тялото й, жената била транспортирана в болница, като след преглед и оказана медицинска помощ е освободена по нейно желание.

Мъжът бил задържан за срок до 24 часа. В хода на първоначалните действия по разследването са събрани данни, че в продължение на няколко месеца е упражнявал системен психически и физически тормоз спрямо пострадалата. Чрез заплахи, закани, физическо малтретиране и други унизяващи похвати, той изнудвал финансово потърпевшата с публично разгласяване на позорящи личното й достойнство факти, получавайки от нея парични суми.

С постановление на наблюдаващия прокурор, вчера 41-годишният е привлечен в качеството на обвиняем и задържан за срок до 72 часа за това, че чрез сила, заплахи и нанасяне на множество удари е принудил потърпевшата да тръгне с него, използвайки личния си автомобил и да се настани в избран от него хотел – престъпление по чл. 143, ал.1 от НК.

Разследващият екип продължава активните действия по установяването и документирането и на други престъпления, извършени от обвиняемия спрямо същата жена.

СПОДЕЛИ[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment